Selamat Pengantin Baru !

Posted by NorisMadatulIqma at Friday, June 10, 2011

Salam readers,

pejam celik pejam celik dah nak naik sekolah. Ish, malas betul. Rasa macam takde rase jek cuti kali ni. duduk rumah, bosan, tengok tv, bosan, terkenangkan budak tu yang sekarang ni tengah bahagia, lagi bosan. Mameng susah nak lupakan orang yang dicintai *teetttt.

First of all, nak ucap dulu Selamat Pengantin Baru buat kakak sedara aku ni. Baru jek kahwin minggu lepas. Yeah, best! Lagi best dapat makan twenty-four seven. Even aku tak berapa kenal suami dia, tapi kata mak aku dia orang Batu Pahat dekat jek pun dengan rumah aku. Kakak aku ni orang Kelantan. Uhm, jauhkan. Patutlah pun naik kematu bontot aku duduk lame lame dalam kereta tu. Haha. 



ha! Ini dia orangnya. Maybe siapa yang duduk area Taman Beroleh tu kenallah kot sebab dia duduk situ. So, kalau terjumpa ke apa-apa ke, say; Haii aje. Hehe

Ha! Yang ni pulak pelamin dia. Simple tapi tetap lawa. Ok, teringin pulak nak kahwin. Ibuuu!!


Oke! Yang ni memng muka tak tahu malu. Asyik nak melawa jek kerjanya depan pelamin ni. Lawanya tak juga! Alahai ~


By the way, ni family aku. Ayah dll takde. Lari, semua tak nak bergambar. Ish, macam lah hot sangat. Wakaka

    
nota kaki: awak, sumpah saya teringin nak BERGAMBAR dengan awak atas pelamin ini. Sure, seronok gilababi. Boleh eh? Please please! 
*Gediktaksudah*
    



LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Tips Hilangkan Tension : Tengok Orang Yang Hensem Dan Bergaya ^_^"

Posted by NorisMadatulIqma at Saturday, May 28, 2011

KALAU AKU CAKAP AKU SUKA DIA, KAU NAK BUAT APA DEKAT AKU. KAU NAK MARAH AKU, KAU NAK SEPAK AKU. OKE, SILAKAN. GILA


















     
oke, kejam. 3entry dalam satu hari. then, tak penting pulak tu enrty nya. alahai geli doh. huh, peduli apa aku. asalkan aku puas hati
     


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Task 2 : No Title Provided

Posted by NorisMadatulIqma at Saturday, May 28, 2011


Salam ,
awak, harini saya sakit sebab fikirkan awak. ye, sakit hati sebab fikirkan awak. saya nangis sebab fikirkan awak. saya bodoh jugak sebab fikirkan awak yang dah tinggalkan saya. oh, kejamnya dunia. kalau la tiada perpisahan yang berlaku antara dua manusia. mesti orangorang kat dunia ni dah bahagia. takde nangis nangis sebab fikirkan pakwe yang dah lari dekat perempuan lain, takde nangis nangis yang suami tinggalkan isteri dye kan? ouh, aku rase macam dah matured jek kan. dah pandai couple couple. noris dah pandai nangis hanya sebab seorang lelaki. wow~ amazing la dear. congretsz noriz. anda berjaya mencapai zaman remaja sudah sekarang nie. haha. okey, saya masih lagi bisa tersenyum sekarang. esokesok bila kita bertemu kembali mungkin saya akan jatuh lagi bersama cinte yang awak bagi pada saya. jadi, maaf kalau saya katakan kalau ada lelaki yang datang pada saya lagi, saya akan berfikir dua tiga kali untuk menerima dye sebab sebelumnya saya akan memikirkan awak seorang sahaja. ok *GEDIK .

    
AYAT DIATAS HANYA LAKONAN SEMATA MATA. SAJE NAK LAYAN BLUES. FEELING PULAK PEPAGI BUTE NI HA!
    


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

C - U - T - I

Posted by NorisMadatulIqma at Saturday, May 28, 2011


Salam ,

harini dah mula cuti kan. ok, aku tahu tu. tersangat sangat tahu. bestkan cuti 2minggu, holiday pi joly sane hangout sini jumpa kawan. fulamak, tak sabar aku siak nak tunggu buat bebende tu semua. huh, tapi tu harapan aku 10 hari yang lepas. sekarang tengok apa jadi. ok, tak bolehlah kan nak salahkan cikgu sebab dah bagi exam paper, tengok result macam haram. alahai, kau ni cepat touching la noris. setakat bendealah ni pown kau nak nangis. sikit nangis sikit nangis. bodoh jek.exam jek kot. bukannya nak kawen. ok, exam kau tentukan mase depan kau la, sengal. cikgu, maap. tapi cikgu memang merosakkan mase cuti saya dengan exam paper yang tak seberape tu markahnya. cikgu, saya sedih ok touching lagi. hah, lantak kau la. dah la noris, harok la kau. tu la tak bace buku punye pasal, dapat la macam tu. padan muke kau gile.

    
cikgu, saya dah okey. biaq pi lah sane dengan exam tu. yang penting kita enjoy
     


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Selamat Hari Guru

Posted by NorisMadatulIqma at Tuesday, May 17, 2011



Salam ,

Dengan ini saya Norismadatul Iqma bt Muhamad Zameri pelajar tingkatan 4.1 SMK Dato' Bentara Luar ingin mengucapkan Selamat Hari Guru kepada semua guru guru di dunia ini. haha. skema la seyh ayat. takpe la, nerd sikit takdose pown kan. as usual, aku sentiasa lambat post entry. even aku tak buat pape pown kat rumuh tu. nak bace buku, jauh sekali padahal sekarang ni minggu exam. alah, sekali sekala collect C-D-E-F apa salahnya. cikgu marah? uhm, kan dah byase. haha

HG tahun ni happening gile. walaupown tak banyak yang act. firstly, bedekah gile lah kan budak yang nyanyi lagu Kalau Berpacaran tu. I mean bukan penyanyinya tapi pelakonnya. aduhai ~ abang memang menjadi ah kan lakonan abang jadi gegurl. peh ! sweet gile. haha




wahwahwah, sebelom tu. ada adegan bapak dengan anak. ok, yang ni betulbetul wat aku jelez. pengetua suap kek kat dyorang. 6 orang jek. tapi memang jelez ah . tak pepenah cikgu cikgu laen buat camni. hari ni tahun ni last year untuk pengetua sebab next year pengetua dah bersara. takpe la kot pengetua buat camtu. jelez I. tapi agak agak siape lah yang jadi pengetua tahun depan. amit amit kalau Dolores Ambridge yang jadi. Hamboooiii ~




eheh, ada lagi ada lagi. persembahan dari CIKGU aku. ok memang sengaja jek diCAPITAL kan word cikgu jek. yek, sengaja. takyah nak bising bising. for you information lah kan, cikgu ni memang terbaek dari ladang ah. dia berkebolehan; mengajar, speaking, menyanyi peh suare dye sedap bhaii . of coz la kalah suare aku yang tak seberape ni. kalau korang nak dengar lagu ciptaan dye, gi la youtube ni ---> FARIZUL ZAINAL cikgu, you're the best.

ooh , wait wait. dye pown ada menang dalam acare bowling. wah, gempak. naib juare tu. kau hado?

alahai, mate cikgu buat spoil. kan dah tak hensem. japjap tengok bawah ni ha!



amacam? dah hensem kan? ok, like 1000000x . oke, noris gedik! skali skale gedik takpe. normal!

lastlast, ni yang paling gempak. budakbudak Multimedia dah Fotografi SDBL buat filem. woooo~ terbaek terbaek. CATUR , 10000000000000x clap for you . huh ~ nah. amek kau. siap ada cover lagi. kalah cerite kongsi. bhahaha

 CATUR, 16May in SEDEBAL



that's all for today. malaz nak bercerita pepanjang. lagi banyak Gb nak diguna. buat lambat jek. kalau nak tengok gambar lagi. gi la sini --> SDBL. kalau malaz sangat, nak lagi cepat, tekan sini --> FOTOSDBL


     
by the way, haritu tertangkap cintan dengan pengetua sebab nyanyi lagu 6ixth Sense-Menyesal. haha. sporting la cikgu. memuah <3
     


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Happy Mother's Day

Posted by NorisMadatulIqma at Sunday, May 15, 2011


Salam ,
Selamat Hari Ibu kepada semua ibu ibu di dunia ni. Okey even aku taw aku wish lambat. Bukan salah ibu mengandong blog tak boleh sign in. Haha. Tak lupe jugak Happy Bufday untuk my mom yang tersayang 6-May. 
 
   
Ibu , ibu dah 41 dah. Dah boleh carikan calon mentua untuk noris dah ni ha!
   

LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Task 1 : No Title Provided

Posted by NorisMadatulIqma at Saturday, April 23, 2011



Salam,

bismillahirahmanirahim. bersyukur kita kehadrat ilahi dengan limpah dan kurnianya dapatlah saya berdiri tegak diatas kaki sendiri. saya, sebagai rakyat malaysia berikrar akan lulus dalam ujian addmaths pada lain kalinya. oke, sudah. merepek! bosan sudah.

perenggan diatas takde kene mengena antara yang hidup dan yang telah meninggal dunia. hehe.
korang kan pernah terfikir tak? eh, salahsalah . korang pernah terlintas tak nak terpikir. salahsalah. gile. korang pernah? takpernah. huh, noriz. empangan lah kau. kang aku sumpah kau dengan sumpahan tak terampun. padan muke kau. Avada Kadavra ! matilah kau.

eceh, budus. okey, serious ni. korang pernah sangke tak orang yang kau minat, orang yang kau sayang, orang yang kau hampirhampir nak jadikan dye balak kau pernah buat bende tak senonoh sebelum ni. okey, dalam bahasa kasar dan tak berapa nak sucinya dye pernah tengok blue. korang taw tak ape tu blue. mestilah taw kan. sape jek yang taktaw. bodohbodoh saje. okey lah blue tu sejenis warna yang terang seperti warna langit pada waktu pagi. itu maksod dekat wikipedia lah. kalau bahasa budakbudak bandar sekarang ni, blue tu bende alah tu lah. yang selalu diorang suka tengok. oke, aku taknak sebot. geli doe. kamu-tahu-apa lah kan. korang ni takyah lah nak lurus sangat, pahampaham lah sendiri. itupon nak ajar ke?

okey, that's rite. yang pasti bendealah kejadah tu bukan kene dekat aku. kawan aku lah. gile kau, kalau aku tengok. nak mampos ke hape. tak cium syurge weyh. haha, bajet alim. ok, serious aku tak pernah tengok. tak akan dan takde niat pown nak tengok. sendirisendiri lah kan.

btw, aku cukop bersimpati dekat kawan aku tu. bile aku tengok muke si balak dye tu. ya Allah ya Tuhan kami. suci nak mampos. pijak semut pon tak mati weyh kalau korang kenal dye. Nazim *bukan name sebenar. haha. oke, takbaek burokkan name orang. balik pade cerite, depan masyaAllah hensem, baek, caring, lemahlembot bukan pondan yek, suatu keadaan yang pasti. tapi lastlast dapat taw kaki blue. huh, amek kau ubat. "Wangodrum Laviosa", Potter, tukarkan dye jadi the piggi pig. haha, itu satu. pernah layan. kedua, nak merasa. hei, apa jenis lah kau ni doe. gile sex nak mampos. macam shitt. empangan ! kau ni kan, kalau nak pown tunggu la dah kawen ke hape ke. ni masih sekolah. agakagak la. kau ni dah rosakkan kepercayaan kiteorang la. kan dah, rating kau dah turun mendadak, -5%. ish, nasib baek la korang baru couple sehari dah clash. kalau dah berbulanbulan, silap hari bulan mengandong anak orang tu. ish, simpang malaikat 44. mintak dijaohkan doe. takot aku.


     
moral value; don't judge a book by its cover. alaa, jangan maen serkap jarang jek la kalau nak couple pown. kalau dah sayang sangat tapi dye kaki blue. nak buat apa kan. kang nanti mengandong anak dye dah susah. lagilagi kene bawak baby tu berat dalam perot plusplus umor korang under 20. huh, memang gempak. kawin mude. terbaek la. renungrenungkan dan selamat beramal ...
   


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Aku Famous. Sekejap Jek !

Posted by NorisMadatulIqma at Saturday, April 23, 2011

 huh, nah. amek kau.
aku takbuat. dye yang buat.
kang tak memasal aku masok neraka!

Salam,

okengokeng, harini takmau cerita banyaklah kan. aku tak taw lah ape punye manusia budak tu. sampaikan blog aku ni pown kau nak amek taw. aku taw lah aku ni tak berapa bandar sangat. takyah lah kau nak heboh satu dunia sebab blog aku nih. aku rase pown, tak perlulah kan nak berdress up sangat blog ni.byasebyase dah cukup, asal ada and bole sharing dengan orang. okey, tenkiu lah sebab dah buat aku famous even hanya kekawan kau jek yang kenal aku. takpe takpe. itu dah cukup memadai. kalau nak dikenali, kan kena mula dari bawah. betoltak betoltak?? bukan senang taw nak famous. the most important is, kalau aku nak jadi famous pown aku takde lah sampai nak mencapab segale bagai. susahsusah jek weyh. kau taw tak disebabkan mulut kau yang busuk macam longkang kat belakang rumah aku tu yang dah ditambah tolak dengan taik bebagai, aku ikhlas lah kan, sebab semua orang *(tipu) dah kenal aku. uhm, bagosbagos. teroskan usaha anda dalam mencapai impian yang dikehendaki. aku sokong sikap terbaek dari ladang kau tu. chaiyokchaiyok ~


     
awak, takcukup lah ape yang awak buat tu. tambah lah lagi, biar saya ada ramai kawan nanti. jomla jomla jomla ! hikhikhik <3 saya sayang awak . muahmuahmuah . 
     
 

LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Gara-Gara Gelas Tak Gune

Posted by NorisMadatulIqma at Sunday, April 17, 2011


Salam,

okey , harini memang badluck. dah lah jatuh tangge, pastu kene marah plus sebat lagi dengan ibu sebab pecahkan gelas dye. okehokeh, memang tabiat aku suke mengamok kalau tengah geram. noris, at least kalau nak baling pown, baling la cawan plastik. taklah badan kau sakitsakit kene penangan talipinggang 40inci tu. aduich~ sakit doe. nak test, jom datang rumah aku, pecahkan gelas. harharhar. alah, noris. kan dah byase, badan kau dah kebal. so, lets do it again again and again. BYE

    
ibu, laen kali beli cawan plastik kat rumah, nanti takde lah asyik pecah jek. okeng ~
     


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Rindu Tulip Awak

Posted by NorisMadatulIqma at Friday, April 15, 2011

 hiasan semata-mata

serious doe, harini aku touching giler dengan kau. bercerite tak agak-agak. macam oinkoink dah muke aku bile nangis kan. taik babun la kau. kan aku dah cakap, jangan nak bermadah-madah dengan aku. geli la doe. aku takkan cair la untuk kali yang kesejuta. okey, gebang . lastlast, aku harap aku tak tergugat dengan ayat kau yang macam pagar tak siap tu [fullstop]

     
awak, saya rindu dgn tulip tu. awak cakap masih simpan. give me back, please !
     


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

April Fools !!??

Posted by NorisMadatulIqma at Saturday, April 02, 2011


Salam,

Readers, hari ni aku nak ajak hang pasal sejarah sikit. Okey, toksah nak gelakkan aku, aku taw Sejarah aku macam mane. Buku teks Sejarah form 4 tuh, huh~ kite bakor jek buku tuh. Haha. Okey, gurau. Jangan bakor, hak milik sekolah tu. Ishishish, takbaek. Jangan ekot perangai mak taw. Ngee~ bersempena dengan bulan April ni, korang mestilah taw kan pasal "APRIL FOOLS" tu. Okay, bodoh sangat lah kan kalau korang tak taw. Aku pown baru dapat taw yang april fools ni takboleh disambut even dah bertahun-tahun aku kenakan orang setiap april fools. MAAP~ so, bagi yang taktaw, meh bace sini.

***

Perayaan April Fool yang selalu diakhiri dengan kegembiraan dan kepuasan itu sesungguhnya berasal dari satu tragedi besar yang sangat menyedihkan dan memilukan. The April’s Fool Day berasal dari satu episod sejarah Muslim Sepanyol pada tahun 1487 atau bersamaan dengan 892 H. Sebelum mengungkap tragedi tersebut, ada baiknya kita melihat sejarah Sepanyol dahulu ketika masih di bawah kekuasaan Islam.

Sejak dibebaskan Islam pada abad ke-8 M oleh Panglima Thariq bin Ziyad, Sepanyol tumbuh menjadi satu negeri yang makmur secara beransur-ansur. Pasukan Islam tidak setakat berhenti di Sepanyol, namun terus melakukan pembebasan di negeri-negeri sekitarnya menuju Perancis. Perancis Selatan dengan mudah dibebaskan. Kota Carcassone, Nimes, Bordeaux, Lyon, Poitou, Tours, dan sebagainya jatuh. Walau sangat kuat, pasukan Islam masih memberikan toleransi kepada suku Goth dan Navaro di daerah sebelah Barat yang terletak di pergunungan.

Islam telah menerangi Sepanyol. Ini kerana sikap para penguasa Islam begitu baik dan rendah hati, maka banyak orang-orang Sepanyol yang kemudian dengan tulus dan ikhlas memeluk Islam. Muslim Sepanyol bukan hanya beragama Islam, namun mereka sungguh-sungguh mengamalkan kehidupan secara Islami. Mereka tidak hanya membaca Al-Quran, tetapi juga bertingkah laku berdasarkan Al-Quran. Mereka selalu berkata untuk tidak minum khamar, bergaul bebas, dan segala macam hal yang dilarang oleh Islam. Keadaan seperti itu berlangsung hampir enam abad lamanya.

Selama itu pula kaum kafir yang masih ada di sekeliling Sepanyol tanpa kenal lelah terus berupaya membersihkan Islam dari Sepanyol, namun mereka selalu gagal. Mereka telah mencuba beberapa kali tapi selalu tidak berhasil. Dikirimlah sejumlah perisik untuk mempelajari kelemahan umat Islam di Sepanyol. Akhirnya perisik itu menemukan cara untuk menaklukkan Islam di Sepanyol, yakni yang pertama adalah harus melemahkan iman mereka dahulu dengan jalan serangan pemikiran dan budaya.

Maka mulailah secara diam-diam mereka mengirim alkohol dan rokok secara percuma ke dalam wilayah Sepanyol. Muzik diperdengarkan untuk membujuk kaum mudanya agar lebih suka bernyanyi dan menari berbanding membaca Al-Quran. Mereka juga mengirim sejumlah ulama palsu yang kerjanya adalah untuk menyemarakkan perpecahan di dalam tubuh umat Islam Sepanyol. Lama-kelamaan upaya ini membuahkan hasil.

Akhirnya Sepanyol jatuh dan berjaya dikuasai pasukan Salib. Penyerangan oleh pasukan Salib benar-benar dilakukan dengan kejam tanpa mengenal peri kemanusiaan. Tidak hanya pasukan Islam yang dibantai, tetapi juga rakyat biasa, wanita, anak-anak kecil, orang-orang tua, semuanya dibantai dengan sadis dan kejam.

Satu persatu daerah di Sepanyol ditakluki. Granada adalah daerah terakhir yang ditaklukkan. Penduduk Islam di Sepanyol (juga disebut orang Moor) terpaksa berlindung di dalam rumah untuk menyelamatkan diri. Tentera-tentera Kristian terus mengejar mereka.

Ketika jalan-jalan mulai sepi, yang tinggal adalah ribuan mayat yang bergelimpangan dan bermandikan aliran darah. Tentera Salib mengetahui bahawa banyak Muslim Granada yang masih bersembunyi di rumah-rumah. Dengan lantang tentera Salib itu meneriakkan pengumuman, bahawa para Muslim Granada boleh keluar dari rumah dengan aman dan dibenarkan berlayar keluar dari Sepanyol dengan membawa barang-barang keperluan mereka. “Kapal-kapal yang akan membawa kalian keluar dari Sepanyol sudah kami persiapkan di pelabuhan. Kami menjamin keselamatan kalian jika ingin keluar dari Sepanyol, setelah ini maka kami tidak lagi memberikan jaminan!” demikian bujuk tentera Salib.

Orang-orang Islam masih curiga dengan tawaran ini. Beberapa dari orang Islam dibenarkan melihat sendiri kapal-kapal penumpang yang sudah dipersiapkan di pelabuhan. Setelah benar-benar melihat ada kapal yang sudah dipersiapkan, maka mereka segera bersiap untuk meninggalkan Granada bersama-sama menuju ke kapal-kapal tersebut. Mereka pun bersiap untuk berlayar.

Keesokan harinya, ribuan penduduk Muslim Granada yang keluar dari rumah-rumahnya dengan membawa seluruh barang-barang keperluannya beriringan jalan menuju pelabuhan. Beberapa orang Islam yang tidak mempercayai tentera Salib bertahan dan terus bersembunyi di rumah-rumahnya. Setelah ribuan umat Islam Sepanyol berkumpul di pelabuhan, dengan cepat tentera Salib menggeledah rumah-rumah yang telah ditinggalkan penghuninya. Lidah api terlihat menjilat-jilat angkasa ketika para tentera Salib itu membakar rumah-rumah tersebut bersama orang-orang Islam yang masih bertahan di dalamnya.

Manakala ribuan umat Islam yang berada di pelabuhan berasa terkejut ketika tentera Salib juga membakar kapal-kapal yang dikatakan akan mengangkut mereka keluar dari Sepanyol. Kapal-kapal itu dengan cepat tenggelam. Ribuan umat Islam tidak boleh berbuat apa-apa kerana sama sekali tidak bersenjata. Mereka juga kebanyakan terdiri dari para perempuan dan anak-anak yang masih kecil. Lalu tentera Salib segera mengepung mereka dengan pedang yang terhunus.

Dengan satu teriakan dari pemimpinnya, ribuan tentera Salib itu segera membunuh umat Islam Sepanyol tanpa perasaan belas kasihan. Jerit tangis dan takbir membahana. Dengan buas tentera Salib terus membunuh orang awam yang sama sekali tidak berdaya.

Seluruh Muslim Sepanyol di pelabuhan itu habis dibunuh dengan kejam. Darah menggenang di mana-mana. Laut yang biru telah berubah menjadi merah kehitam-hitaman. Tragedi ini bertepatan dengan tanggal 1 April. Inilah yang kemudian diperingati oleh dunia Kristian pada setiap tanggal 1 April sebagai “The Aprils Fool Day”.

Bagi umat Islam April Fool tentu merupakan tragedi yang sangat menyedihkan. Hari dimana ribuan saudara seimannya disembelih dan dibantai oleh tentera Salib di Granada, Sepanyol. Sebab itu, adalah sangat tidak layak jika ada orang Islam yang ikut-ikutan merayakan tradisi ini. Sebab dengan merayakan April Fool, sesungguhnya orang-orang Islam itu ikut bergembira dan tertawa atas tragedi tersebut. Siapa pun orang Islam yang turut merayakan April Fool, maka ia sesungguhnya tengah merayakan ulang tahun pembunuhan beramai-ramai terhadap ribuan saudara-saudaranya di Granada, Sepanyol, beberapa abad silam.

***

     
so, bagi yang dah taw tuh, jangan lah nak sambot-sambot lagi bendealah ni. kalau korang sambot, that mean korang happy dengan kekalahan orang Islam. 
     


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Diorang Hina Nabi Muhamad. Patut Ke ?

Posted by NorisMadatulIqma at Saturday, April 02, 2011


Salam,

Okey hari ni aku taknak banyak cakap memandangkan aku terkejut giler nak mampos lepas bace web ini. So, kalau korang nak taw just click here. Assalam ~

   
Sesungguhnya korang bukan ahli syurga. Dah sah-sah Nabi Muhamad terhindar dari melakukan dosa. Macam mane Baginda boleh buat macam tu. So, renung-renungkan dan selamat beramal.
  


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Link Bodoh

Posted by NorisMadatulIqma at Saturday, March 19, 2011


Salam. okey hari ni memang hari mencarut untuk aku. first time seyh dapat link ni dekat facebook >Hey, check out this girl, lol, she must be out of her mind for making that video!: bit.ly/eNYMXb< entah dah berape orang dah kene. bengang habis. memang bodoh la siape yang buat link macam tuh. memang bodoh bengong plusplus. peh yang lagi bengang siap dapat sial fuck free dari sorang senior aku nih. biba betol. siap taknak lancang kan mulot dye. aku cakap baekbaek, dye siap mulot macam cipan! bukan salah aku pown tetibe nak send link tu dekat dye. heh , apa dah jahanam punya jantan! huh, kan dah noriz buat dosa kering dekat sini. kang tak memasal masuk neraka. okey saje nak saiko. haha
 
     
p/s: sorry la kepada sesiapa yang dapat link tu di atas nama saya. maap sesangat. bikan salah akak , nyah! tecnical problem, maybe. dan kepada sesiapa yang bagi maki free dekat saya tu, takpe la. semua orang dapat bende yang same. saya maafkan anda. haha, noris dah bajet baek! BYE
     
lots of pffffttt,
norizameri


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Nokia E5

Posted by NorisMadatulIqma at Sunday, March 13, 2011



Salam,

hyehyehye dan hye. okey saje nak happy kejap memandangkan aku dah dapat Nokia E5 tu. grrr ~ seronok giler doh. haha, noris E5 jek kot. tak yah lah nak kepoh sekampong. macam la orang lain tkde. lagi canggih dari kau pown ada. sengal. takpelah, noris kan gitu. kecoh jek lebey. hikhik

okeyh , muke budak ni memang mintak terajang doh.
haha, peace no war, dude !
p/s ; saje nak pleasing. BYE !

lots of love,
norizameri

LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Without Words

Posted by NorisMadatulIqma at Thursday, March 03, 2011


Salam,

Okey, title kat atas tuh. Aku tak taw ape functionnya. Sukehaty aku lah nak tulis pape pown kan. Haha. Okay, merepek. Aku tak tahu menatang ape kejadah dah masok kat dalam badan cikgu cikgu aku tuh. Madah nak cakap kiteorang ni pasif jek. Asyik nak marah jek. Yeah, period kali, bak kate Anis Borhani.Manede period kot, dah monopaus. Ni berdasarkan kenyataan. Cikgu aku memang dah tua. Almaklom lah. Dalam sehari ni, lebey kurang 5 kali cikgu cakap kelas kiteorang pasif. Okey cikgu, maaf. Itulah kalau orang cakap kelas jek bagos tapi muridnya tak bagos. Kadang kadang bengang jugak kan? Cikgu, memang dah lumrah budak pandai tak banyak cakap. Tapi saya tak, okey jek. Aktif. Bising jugak saya kat kelas tu. Takde lah senyap mane. Hurm~ 

 
Cikgu, maaf kalau kiteorang buat cikgu marah. tapi jangan terlalu letak harapan yang tinggi dekat kiteorang. Nanti cikgu jugak yang hampa. Maaf
  



dilanda kebengangan,
=="                    


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Saya Nak Join Bloglist Nelly The Strange

Posted by NorisMadatulIqma at Saturday, February 26, 2011



    
SYARAT2 :
Copy BANNER yang Nelly dah sediakan dan linkkan ke entry ini.

Paste kan kat entry, dan buatlah entry ringkas bertajuk :
"Saya nak join bloglist Nelly The Strange" 

Yang belum FOLLOW, sila follow ye . .

Korang pilih nak masuk kategori mana : Otai , Sempoi , Cool

 Tinggalkan link anda kat ruangan komen entry ini.

Tarikh tutup: 29 MARCH 2011 

Tag dekat 3 orang ok  
     

Kak Nelly , saya pilih kategori COOL sebab saya rasa blog saya blog yang cool aje. haha. perasan! =="

Tag kepada :



LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Contest Senyum tanpa Gigi

Posted by NorisMadatulIqma at Tuesday, February 15, 2011
 maap akak . header ni buat sendiri !
  
1. just upload gambar korunk SENYUM tanpa GIGI. owner 
2. buat satu ENTRY. (simple sudeh) n antar kat comment entry ini.

3. HADIAH (rahsia!!) nanti MUAS bgtaw k =)

4. tag 5 orang=)

dateline 27.2.2011

sah buruk !

TAG KEPADA :


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Contest Kami Post Comey

Posted by NorisMadatulIqma at Tuesday, February 15, 2011



1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah


2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!


3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..


4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::  saya join sebab suka_suki jee...


5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..


6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone

OR

RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)

7~tarikh tutup 25 feb 2011

***





Kenapa saya join contest ini ?
sebab contest ni senang and hadiahnya lumayan. plusplus bole dapat henfon baru

Tag kepada:
p/s : act, tak taw nak bagi pic yg mane satu. dsbbkan owner contest takde bagi limit pic yg dye nak so letak jek lah semua. pic ni takde la comey mane. juz nak cube nasib jek. kalau menang tu. memang durian runtuh ah. haha


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

Contest Blog Paling Hebat

Posted by NorisMadatulIqma at Tuesday, February 15, 2011

 



1. WAJIB FOLLOW blog http://lilyvsdaisy.blogspot.comhttp://diarionlinebudaksetan.blogspot.com/
2. Buat entry bertajok Contest Blog Paling Hebat By Aida Shafiena, entry korang mesti lah mengenai apa yang hebat mengenai blog korang dandan blog Aida Shafiena nie atau blog Mira Awaludin nie . kalau boleh kasi lah cair sket :P
3. Buat entry sekurang-kurangnya TIDAK KURANG DARIPADA 100 HURUF ! bukan patah perkataan tau :P
4. Mesti masok kan banner contest nie kat entry and kat sidebar
5. WAJIB tag kepada 3 blog yang korang rasa menarik dan paling hebat.
6. Akhir sekali , korang comment entry nie dengan sertakan sekali url entry korang tu tau
 TARIKH TUTUP : 22 febuari 2011


***

Apa yang hebat mengenai blog saya dan blog Aida Shafiena ?
 haha . takde apa pown yang hebat dengan blog saya dibandingkan dengan blog Aida Shafiena. cume diblog saya ada cupcake yang boleh menghiaskan dan mencantikkan lagi blog saya ni. (".) 

TAG KEPADA ;


LOL; LOTS OF LOVE, NORIZ

 

^_^ sweetcuppy ^_^ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez